Foorumi

.
Foorumissa ei vaadita rekisteröitymistä tai nimellä kirjoittamista. Kuka tahansa voi kirjoittaa viestejä nimettömänä, ns. Guest -käyttäjänä. Foorumille rekisteröityminen ei ole toistaiseksi mahdollista [ehkä myöhemmin].

Guest  

Welcome Guest, please login or register.

Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
Topic: Kemikaalipumpun letku
Guest
Kemikaalipumpun letku
on: 06.07.2022 20:25

Moi,


Onko kukaan löytänyt sopivaa letkua pumppuun metritavarana.

On aivan törkeä tuo hinta mitä pyytävät uudesta vaihtoletkusta.

PR18 pumppuun vaihtoletku noin 50eur.

Meilläkin wehoputs 5 alkaa olemaan rippikoulu ikäinen. Olisi hyvä saada tänne foorumiin linkit mistä löytää varaosia kohtuu hinnoilla yms. muut vinkit samalle sivulle.


Kaikki tietenkin maksaa, mutta periaate alkaa tulemaan vastaan noissa pyyntihinnoissa. Sehän ei tietenkään ole hullu joka pyytää, vaan se joka…


Tomi
Administrator
Posts: 63
Re: Kemikaalipumpun letku
on: 07.07.2022 09:38

Hyvä idea tuo linkkilista vaihtotarvikkeista. Voin hyvin kerätä listaa kunhan kokemuksia toimivista varaosista ja liikkeistä meille lähetellään.


Monestihan pienellä vaivalla netistä löytyy ihan vastaavat kuin valmistajan tuotteet ja monesti merkittävästi edullisempana.


Guest
Re: Kemikaalipumpun letku
on: 17.12.2023 11:44

Jotain silikoni letkua se on. Onko kukaan löytänyt vastaavaa. Maksaa jo 70€ pätkä


Tomi
Administrator
Posts: 63
Re: Kemikaalipumpun letku
on: 18.12.2023 08:37

Eiköhän vastaavan paksuista löydy ihan metritarvarana. Putken jäykkyys varmasti myös määräävä tekijä, jotta pumppu saa pumpattua kemikaalia. Liian "jäykkä" ei ehkä toimi.


Guest
Re: Kemikaalipumpun letku
on: 29.12.2023 15:14

Putken tarkka materiaali on TPV, ja sitä kutsutaan yleisesti englanniksi "Santoprene". Pumppu käyttää ID:6, OD:10 mm kokoa. Voit ostaa sitä metritavarana noin 15-25 eurolla, riippuen siitä, mistä löydät sitä. Hyviä hakusanoja eBay/Amazon "Santoprene tube 6×10". Sain sellaisen muutama vuosi sitten saksalaiselta myyjältä eBaysta hintaan 12 euroa/metri, plus 8 euroa toimituskulut.


Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
WP Forum Server by ForumPress | LucidCrew
Version: 1.7.5 ; Page loaded in: 0.01 seconds.

Remonttireiskan ylläpito ei vastaa foorumin tietojen oikeellisuudesta eikä tietojen käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Kirjoitusten kopiointi muualle julkaistavaksi on kielletty.
.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 32 krt)