Foorumi

.
Foorumissa ei vaadita rekisteröitymistä tai nimellä kirjoittamista. Kuka tahansa voi kirjoittaa viestejä nimettömänä, ns. Guest -käyttäjänä. Foorumille rekisteröityminen ei ole toistaiseksi mahdollista [ehkä myöhemmin].

Guest  

Welcome Guest, please login or register.

Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
Topic: Kemikaalipumpun letku
Guest
Kemikaalipumpun letku
on: 06.07.2022 20:25

Moi,


Onko kukaan löytänyt sopivaa letkua pumppuun metritavarana.

On aivan törkeä tuo hinta mitä pyytävät uudesta vaihtoletkusta.

PR18 pumppuun vaihtoletku noin 50eur.

Meilläkin wehoputs 5 alkaa olemaan rippikoulu ikäinen. Olisi hyvä saada tänne foorumiin linkit mistä löytää varaosia kohtuu hinnoilla yms. muut vinkit samalle sivulle.


Kaikki tietenkin maksaa, mutta periaate alkaa tulemaan vastaan noissa pyyntihinnoissa. Sehän ei tietenkään ole hullu joka pyytää, vaan se joka…


Tomi
Administrator
Posts: 53
Re: Kemikaalipumpun letku
on: 07.07.2022 09:38

Hyvä idea tuo linkkilista vaihtotarvikkeista. Voin hyvin kerätä listaa kunhan kokemuksia toimivista varaosista ja liikkeistä meille lähetellään.


Monestihan pienellä vaivalla netistä löytyy ihan vastaavat kuin valmistajan tuotteet ja monesti merkittävästi edullisempana.


Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
WP Forum Server by ForumPress | LucidCrew
Version: 1.7.5 ; Page loaded in: 0.006 seconds.

Remonttireiskan ylläpito ei vastaa foorumin tietojen oikeellisuudesta eikä tietojen käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Kirjoitusten kopiointi muualle julkaistavaksi on kielletty.
.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 73 krt)