Hevoset tanssi terassilla

Viime viikolla hevoset tulivat lankojen läpi ja bilettivät pihalla. Terassillakin oli tanssittu ja pientä osumaa kansilaudat olivat hokeista saaneet.

Kevään kuluessa lunten sulatessa selviää tarkemmin millaiset tuhot todellisuudessa tuli. Toivottavasti päästiin tällä yhdella (kuva yllä) terassin “otsalaudan” vaihdolla eikä terassi tai pihavesiallas kärsinyt hevosten juoksentelusta. Kukkamaa varmasti myös toipuu hyvin eikä suurempaa tuhoa syntynyt.

Aitaus kärsi aika paljon ja rautakin antoi periksi kun suomenhevoset lankaa venytti. Uusia eristimiä, lankaa ja tolppien suoristamista. Puolen päivän homman jälkeen sain sähkötkin taas kulkemaan kaikkiin tarhoihin ja kaikkialle.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 31.07.2026.