Karsinaan pieniä korjauksia

Viimeistään tänään tuli selväksi, että meidän hevostallin karsinat tarvitsevat isompaa huoltoa. Ajankohdaksi olen ajatellut ensi kesää kun hevoset laitumella. Nyt karsinoiden huolto lähes mahdotonta kun yöpyvät tallissa ja minä ansioityössä. Ei liiemmälti aikaa touhuta.

Tänään korjasin yhtä karsinaa alareunasta peltilistalla, alareunan laudat/pattingit kosteuden käsittelemiä ja alkavat olla entisiä. Tällä ehkä selvitään ensi kesään. Kesällä sitten isompaa remonttia. Eli isoin ongelma nimenomaan tuo alareuna, jossa kosteus ja märkä turve makaa. Toki oman haasteensa tekee joidenkin hevosten halu syödä/jyrsiä puuta karsinassa :(

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 29.05.2024.