Wehoputs: Tyhjennyshälytys

Vaihteeksi taas Wehoputs huusi eilen “tyhjennyshälytystä”. Edellinen kerta oli syyskuun puolivälissä. Pakkosyötin sähköä tyhjennyspumpulle; hyvin toimi ja tankki lähti tyhjenemään. Samalla tuli testattua muutkin pumput – kaikki toimi ok.

Kuittasin taas hälytyksen pois ja wehoputs -alkoi toimia normaalisti. Parin viikon päästä pitänee tarkistaa tilanne niin, että onko taas se tilanne, että logiikka (vika?) ei itse lähde tyhjennyspumppua käynnistämään.

Kompuratunnit olivat 925 tuntia ja menossa oli prosessi nro 375.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

3 kommenttia kirjoitukseen “Wehoputs: Tyhjennyshälytys

  1. Andre mariani-cerati
    19.05.2020 klo 12:07

    Minulla on ollut vuodesta 2006,ja tämä kyseinen operaatio 3 kertaa vuodessa. On se ihmeellistä. Miksi se liete täytyy kerätä erilliseen pussiin, raskaiden kemikaalien avustuksella, ja sitten siiretään ulos kompostiin. Minä olen nyt 2 vuotta tehnyt niin että kun se kemikaalio säiliö sakkaantuu kuitenkin pohjaan, eikä tule ulos sieltä, niin olen antanut olla ( ei kemikaaliota), ja lieteputken olen siirtänyt ohi pussin. Se liete menee edes takaisin siellä, ja kompuran avustuksella hapettuu, ja työntyy ulos säiliöstä. Se ei uppoa, kun siellä ei ole kemikaalia, ja tulee ulos ihan kompostkelpoisena. Tämä on toiminut ihan hyvin 2 vuotta. Ei tarvitse raahata sitä hyljettä…..

  2. Niina H
    26.01.2021 klo 09:08

    Tuo tyhjennys on kyllä hyvä hoitaa ajoissa. Meilläkin tuo WehoPuts-vempele käytössä jo kolmatta vuotta. Löysin linkin, jonka kautta saa tilattua huollot: http://www.talomen.fi/wehoputs

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 25.01.2026.