Askel eteen, kaksi taakse

Jatkettiin meidän lattianmaalausprojektia eilen sunnuntaina makuuhuoneen listoituksella ja kiintokaapin asennuksella. Listoitus meni joutuisasti, mutta kaapin kanssa tuli pieni haaveri ja projekti otti pari askelta taaksepäin. Damn!

Ollaan kuvassa oikealla asennusta aloittelemassa, vielä kun kaikki oli hyvin. :)

Runkoa pystyyn ja takalevyn kiinnitykseen – jätettiin kaappi hetkeksi yksin ja todettiin “eiköhän se siinä jo pystyssä pysy”. Ja niinpä tietenkin – ne viimeiset kuuluisat sanat – järkyttävä rämähdys kun selkä käännettiin. Onneksi henkilövahingoilta vältyttiin.

Kaapisto ja sen kiinnitykset hajosivat, lastulevy paukkui. Ikkunan puitteet kärsivät vaurioita ja vasta maalattu lattia sai hittiä (ks. kuva alla). Shit!

Kauhee lommo uuteen lattiaan. Ei auttanut muu kuin hiomaan ja korjausmaalaamaan…

Onni onnettomuudessa: Makkarin ikkuna ei onneksi hajonnut, mutta ikkunan puitteet kärsivät (kuva alla). Tässä nyt mietitään jätetäänkö ikkunanpuitteet noin – jotta olisi vuosien päästä jotain mitä muistella – vai lähdetäänkö korjaamaan…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Askel eteen, kaksi taakse

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 11.02.2022.