Aikamoinen projekti

Kyllä tämä lattian maalausremppa on aikamoinen projekti: Ensin pitää tyhjentää koko tila, sitten poistaa kaikki lattiatason listat, purkaa kaapistot jne. Seuraavaksi touhuta lattiapölyssä ja kovan moppaamisen ja luuttumisen jälkeen (kun kaikki pöly saatu pois) maalata lattiaa useampaan kertaan ja vielä sellaisilla myrkyillä mikä estää talossa oleilun…

Perjantaina päästiin jo siihen vaiheeseen, että kannettiin tavaraa ulos laajennuksesta. Tämä sohva saa vapautuksen työvelvoitteista ja pääsee loppusijoituspaikkaansa. Uusi sohva tulee sitten joskus neljän tai kuuden viikon päästä.

Yksi isoimmista rasteista oli purkaa kaapistot, jotka kasattu lattian päälle.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Aikamoinen projekti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 28.01.2022.