Yläkerran viimeinen lista asennettu!

Portaikko asennettu ja periaatteessa valmis tammikuussa 2009. ja lattian maalaus valmistui elokuussa 2010. Siitä asti portaiden yläpäässä on ollut listoitus tekemättä – lista kyllä hankittu ja odottanut sopivaa inspiraatiota jo muutaman vuoden. Ollaan näköjään ehditty jo hekumoida joulukuussa 2010, että yläaula valmis. Alla yläkerran aulasta portaiden yläpäätä, johon ollaan jo ehditty tottua tässä viimeisen seitsemän vuoden aikana.

Listan työstäminen sopivaksi ei ollutkaan ihan pala-kakkua – metalli ei taivu haluttuun muotoon ihan itsestään. Tovin se vaati ähkimistä ja alla lopputulos.

29.10.2016

Alla valmista. Vihdoin.

11.11.2016

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 17.04.2020.