Tee viisas teko ja tarkasta yrityksen taustat ennen ostopäätöstä

Hyvä tietää ja kirjata itselle muistiin. Esimerkiksi kun harkitset kotona remonttia ja mietit mikä remonttifirma on hyvä ja luotettava.

Enää ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Ilmainen Zeckit -palvelu auttaa valitsemaan hyvän tekijän selvittämällä yrityksien taustat ja jakamalla yrityksien saamat arviot. Zeckit – selvitys kertoo esimerkiksi kuinka kauan yritys on toiminut, saako työstä kotitalousvähennyksen ja onko yrityksellä vastuuvakuutus.

Zeckit jakaa myös muiden arvostelut, joten saat tietoa aiemmista asiakaskokemuksista. Palvelusta löydät kaikki Suomen yritykset.

Huom! www.zeckit.fi on ilmainen palvelu!

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

5 kommenttia kirjoitukseen “Tee viisas teko ja tarkasta yrityksen taustat ennen ostopäätöstä

 1. Anna
  05.10.2016 klo 18:25

  Hei Tomi!

  Yritin metsästää sivuiltanne yhteystietoja tai jonkinlaista yhteydenottokaavaketta yhteistyökuvion ehdottamiseksi. En kuitenkaan ainakaan näin äkkiseltään sähköpostiosoitettanne tai yhteydenottokaavaketta löytänyt. Osaatko sanoa, että mitä kautta voisin lähestyä teitä parhaiten?

  Ystävällisin terveisin,

  Anna

 2. Tomi
  06.10.2016 klo 14:06

  Sähköpostilla tavoittaa. tomstown ät netti.fi

 3. Anna
  07.11.2016 klo 19:00

  Hei Tomi!

  Kiitos nopeasta vastauksesta. Olen yrittänyt tavoitella sinua tuon antamasi sähköpostin kautta, oletkohan nähnyt sähköpostini vai ovatkohan ne kenties eksyneet roskaposti-kansioon?

  Toivottavasti viestini löytyvät sähköpostin uumenista ja kerkeät lukaisemaan ne läpi. Toivon kuulevani sinusta pian takaisin!

  - Anna

  • Tomi
   08.11.2016 klo 12:27

   Moi Anna ja kiitos kommentista. Lähettämäsi viestit löytyivät roskapostilaatikosta. Paneudun niihin ajatuksella ja palaan asiaan, sähköpostilla.

   • Anna
    08.11.2016 klo 13:04

    Hei Tomi,

    Harmi, että viestit olivat eksyneet roskapostien sekaan. Onneksi ne kuitenkin vielä sieltä löytyivät näin jälkikäteen. Vastaile tosiaan minulle tuonne sähköpostiin, kun olet kerennyt perehtyä viesteihin rauhassa.

    Mukavaa tiistaita toivotellen,
    Anna

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 17.11.2022.