Avantissa hydrauliikkaöljyvuoto

Kaksi viikkoa sitten tilan pihalle tullut Avant alkoi tällä viikolla ihan yllättäen vuotaa aika runsaasti hydrauliikkaöljyä. Hieman purin katteita ja kurkkasin mistä vuotaa. Löysin muutamat liittimimet jotka näyttivät vuotavan. Yhtä liitintä yritin kiristää, mutta paikka niin ahdas, ettei tällaisen tee-se-itse -miehen työkalut sopinut sinne ollenkaan.

Päätin soittaa huoltoon ja kertoa tilanteen.

Valtuutettu huoltoliike kävi seuraavana päivänä ja korjasi homman tyylikkäästi. Löysi lopulta viisi liitosta, jotka löysällä ja/tai vuotavaa.

Ensimmäiset muutamat tunnit Avant on pelannut meillä hyvin eikä öljyvuotoa ollut tai sitten se ollut niin vähäistä etten ole huomannut. Ajossa sitten tärinä yms. ilmeisesti löystänyt liittimiä lisää ja liitokset alkaneet vuotaa. Ilmeisesti Avanin Ylöjärven tehtaalla ollut kesäkiireitä kun kokoamisvaiheessa jäänyt iso osa liittimistä kunnolla kiristämättä.

Nyt kun ongelmat kirjattu ja muistiin talletettu niin loppuun kehut. Avant -takuuhuolto pelaa erinomaisesti – ainakin täällä Etelä-Suomessa. Aina on apua saatu nopeasti ja laitteet viimeisen päälle korjattu. Yksi ehdoton myyntivaltti – ainakin minulle. Työkoneen takuuhuolto ja suomalaisuus merkitsee paljon ja pitävät minut jatkossakin tyytyväisenä Avant -asiakkaana.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

3 kommenttia kirjoitukseen “Avantissa hydrauliikkaöljyvuoto

  1. 23.07.2019 klo 10:08

    Mulla oli myös hetki sitten ongelmia noiden vuotojen kanssa ihan enemmänkin. Soitin huoltoliikkeesseen ja onneksi löydettiin vuotokohdat. Kätevä sulla tuo takuuhuolto ja hyvä että pelaa!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 21.07.2024.