Keittiöön uusi työtaso

Tuli asennettua aiemmin haettu työtaso keittiöön. Keittiötä tehtiin ja remontoitiin aika tasan kymmenen vuotta sitten lokakuussa 2010. Eli alla kuvassa oleva työtaso palvellut 10 vuotta ja nyt tuossa kunnossa.

Vesi, aika ja oma saamattomuus tehneet massiivipuutasosta aika epämiellyttävän näköisen. “Sännöllinen huolto” taitaa olla meille huono sanapari. Siksi nyt tyydyttiinkin laminaattitasoon, joka ei vaadi yhtä paljon hellyyttä.

Laminaatin päätynauhojen asennus (kuva alla) oli helppoa – työkaluina silitysrauta, mattopuukko ja viila.

Alla lähikuvassa syy työtason vaihtoon.

Muutaman tunnin touhuamisen jälkeen oltiin tässä tilateessa (kuva alla).

Alla kuvaa uudesta tasosta valmiina. On se nyt ainakin siistimpi kuin vanha.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)