Terassi puhtaaksi painepesurilla

Painepesurilla terassi puhtaaksi nopeasti. Painepesurien käyttökohteista terassit ja patiot ovat uusin aluevaltaus. Ulkoterassien pesua helpottavia, painepesuriin liitettäviä laiteita on tarjolla lähes jokaisella painepesurimerkillä.

Viikonloppuna päätin testata paljun terassin pesemistä painepesurilla – ilman minkäänlaisia lisälaitteita. Saas nähdä nyt sitten millaista tuhoa sain aikaiseksi. Metsän reunassa oleva terassi kerää vuodessa aikamoisen “vihreän sammalpeitteen”.

Ja nyt kun pesu on tehty ensimmäisen kerran. Seuraavan testin suoritan samaisella pesurilla, mutta terassipesuun tarkoitetun lisälaitteen kanssa: Pintapesuri / terassipesuri Stihl. Siitä sitten enemmän seuraavassa jaksossa…

Voimakkaalla paineella pesua ei tietystikään suositella. Puupinta kun ei kestä kovaa suoraa vesiruiskua paineella, joka rikkoo puupinnan.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 6 krt)