Hyvää uutta vuotta 2015

Vuosi 2014 alkaa olla paketissa ja aika kohdistaa katseet vuoteen 2015 – mitähän remonttia sitten keksisi?

Kuluneen vuoden isoin remppajuttu meillä oli julkisivuremontti, joka valmistui syyskuun puolivälissä (urakka alkoi toukokuun alussa ikkunoiden tilaamisella).

Koko urakka oli sen verran iso, että sitä on vaikeaa tiivistää yhteen kuvaan. Mutta yritettään: Kuvassa nuorempi ja nuorin isäntä todistetusti auttoivat (ainakin kahden alimman laudan verran) remonttireiskaa maalausurakassa elokuun loppupuolella.


kuvattu 24.8.2014

Mutta oli vuosi muutenkin aika iso – ainakin poikien mielestä. Toukokuussa meille tuli kanoja ja remonttireiska taas sai rakennella kanalaa kerran jos toisenkin. Kanalan suunnitteluhan alkoi emännän toimesta jo alkuvuodesta 2010 ja tänä vuonna asia aktivoitui uudelleen huhtikuussa maatöillä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)