Keittiö puhtaaksi -vinkki: Universal Stone

EI MAKSETTU MAINOS

Jos asunnossasi on jotain mikä ei tunnu irtoavan millään ja pitää puhdistaa niin kipaiseppa kauppaan ja etsi käsiisi Universal Stone yleispuhdistusaine. Löytyy ainakin useimmista Prismoista.

Aine tuntuu tehoavan kaikkeen. Minä olen sillä siistinyt takan lasiluukut noesta. Hellan ja uunin “rasvap:stä”. Pesuhuoneen kaakeleiden saumat siistittiin (tuli kuin uudet) ja tänään sitten päätin puhdistaan liesituulettimen ritilän, joka lievästi ilmaisten oli enemmän kuin rasvassa ja paskassa

Lainataan tuotteen kotisivuilta:

Universal Stone on yleispuhdistusaine, joka toimii kodin kaikilla kovilla pinnoilla. Sama aine puhdistaa, kiillottaa sekä suojaa pinnat yhdellä käsittelyllä.

Universal Stonen teho perustuu sen sisältämään vihreään saippuaan, kiillotussaveen sekä glyseriiniin. Vettä käytettäessä kiilotussavi ja saippua sekoittuvat keskenään ja muodostavat vaahtoa, joka irroittaa tehokkaasti vaikeatkin likatahrat. Kiillotussaven hienojakoisuuden ansiosta tuote ei naarmuta. Universal Stonen sisältämä kasvipohjainen glyseriini sulkee pinnan puhdistuksen jälkeen, jolloin uusi lika ei tartu pintaan yhtä helposti.

Hinta yhdellä purkilla on ihan kohtalaisen suolainen, mutta onhan se purkki riittoisa. Nyt vajaa kahden vuoden jälkeen olen käyttänyt/kuluttanut purkista ehkä n. 1/5 ja onpa tuota kerran lainattu äidillekin. Tällä menolla siis purkki meillä käytössä ainakin noin kymmenen vuotta.

Liesituulettimen rasvaritilästä tuli kuin uusi…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 5 krt)