SMA Male Crip RG174 GSM GPRS 433MHz Antenna Cable 1.5M 3dbi

Amerikasta tilattu antenni asennettiin tänään. Ja näyttää siltä, että antenni on parempi kuin mitä Tellstick Duon mukana tullut alkuperäinen antenni.

Antennin pohjassa olevalla magneetilla se on helppo asentaa minne vaan metallipinnoille. No, minä tuuppasin sen ilmastointilaitteen kylkeen aika paljon ylemmäs mitä alkuperäinen antenni. Ja sitten testiin…

Kaikki vastaanottimet ottivat komentoja vastaan edelleen. Ja jokaisesta lämpömittarista Tellstick kerää edelleen arvoja. Antenni oli ensimmäisessä testissä vaakatasossa ja noin 1.5 metrin korkeudessa. Ja tuntuu toimivalta. Kanalan (etäisyys noin 30m ja välissä useampia seiniä) lämpömittari lähettää edelleen lämpötilaa hyvin.

Kanalan lämmitin kytketty Nexa LGDR-3500 kauko-ohjattavaan virtakytkimeen, jota ohjataan Tellstick Duolla. Tässä kohtaa mainittava, että komennot eivät kantaneet virtakytkimelle alkuperäisellä Tellstick Duo antennilla. Nyt uudella antennilla komennot menevät perille ja Nexan kytkin toimii on – off komennoilla.

Kuningasajatuksena minulla on, että kun lämpötila laskee alle viiden niin matalalämpöpaneeli käynnistetään. Ja kun lämpötila kanalassa nousee seitsemään tai yli niin lämmitys lakkaa…

Palaamme asiaan kun aiheesta enemmän kokemusta.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 4 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “SMA Male Crip RG174 GSM GPRS 433MHz Antenna Cable 1.5M 3dbi

Kommentointi suljettu.