433 MHz Signal Repeater

Virittämäni Telldus Duo ei kanna sellaisenaan (laitteen lupaus: kantama avoimessa tilassa 30m) hevostallin joka nurkkaan. Siksi päätinkin koettaa vahvistaa signaalia. Tilasin amerikan maalta ongelmaan toivottavasti ratkaisua.

Vahvempi antenni pidemmällä johdolla on foorumien mukaan riittänyt monelle. Muutamilta luin kehuja Signal Repeater Boosterista, jonka asennuksen jälkeen kaikki ongelmat kuulemma hävinneet. No, tilasin sulovilenmäisesti molemmat samalla paketilla kun halvalla kerran sai…

433-antenna-repeater

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)

6 kommenttia kirjoitukseen “433 MHz Signal Repeater

 1. Taloa rakentamassa
  14.11.2014 klo 10:01

  Moi,

  joko ehdit virittämään extenderin + antennin käyttöön – saitko toimimaan?
  Jos nimittäin sait, kuulisin mielelläni, miten siinä onnistuit. Itse tuskaillut tuon samaisen extenderin ja sen dippikytkimien kanssa jonkun aikaa, lähinnä onnistunut blokkaamaan signaalin liikkumisen.

  Joten kerro, saitko toimimaan ja jos, niin miten

  Kiitos!

 2. Tomi
  14.11.2014 klo 12:18

  Minulla uusi antenni vielä matkalla (postissa). Tuon Extenderin sain jo ja hieman tutkailin, mutta onnistumiset minullakin vielä samalla tasolla kuin sinulla. Eli muutamassa dippikytkimien asennossa en havainnut mitään merkittävää muutosta ja ainakin yhdessä asennossa tuntui että kaiken liikenteen blokkaa.

  Olisi tosiaan mielenkiintoista kuulla/tietää miten tuon saa toimimaan. Ainakaan toistaiseksi en ole netistäkään apua asiaan löytänyt. :(

  • Taloa rakentamassa
   14.11.2014 klo 13:06

   kokeilitko siis pelkällä lisäantennilla, aiemmalla jonka tilasit? havaitsitko toimivan/tarjoavan apua ongelmaan?

   jos/kun uusi antenni tulee, niin päivitä tilanne tänne ja laita vaikka myös mulle s-postissa tilannepäivitys (oletan että osoitteeni näkyy hallinnan puolella)

   -sama

 3. Tomi
  15.11.2014 klo 11:34

  Juu sähköpostiosoite näkyy kyllä hallinna puolella.

  Vielä en ole löytänyt antennia / vahvistinta jolla olisi positiivinen vaikutus signaalin kantavuuteen. Ainoa minkä olen havainnut vaikuttavan kantavuuteen on antennin sijoittelu. Oikea korkeus ja toinen paikka voi tarjota signaalia pidemmälle (johtuneekohan esteistä talossa esim. takka tms.)

  Kirjoittelen (ja voin ilmoitella postillakin) jos/kun löydän ongelmaan ratkaisun. Erinäisillä foorumeilla on kerrottu itse tehdyistä antenneista yms. joilla on saatu ongelma ratkaistua, mutta vielä en ole saanut itsestäni niin paljon irti, että olisin sellaisia virityksiä lähtenyt tekemään.

 4. Tomi
  22.11.2014 klo 17:48

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 30.11.2020.