Uudet vs vanhat ikkunat

Kuvia kun katsoo ja vertailee niin näyttää siltä, ettei sentään ihan turhaan tätä remonttia tehty.

Keittiön pikkuikkuna yläkuvissa ja alla kaksi kuvaa – ennen ja jälkeen – olohuoneen yhdestä ikkunasta.

Alla keittiön toinen ikkuna ennen julkisivuremonttia. Sekä ikkuna, että ikkunan puitteet olivat 28 vuodessa ehtineet kärsiä ja kulua. Jos uudet kestävät ja palvelevat yhtä hyvin ja kauan niin tämä remonttireiska on seuraavassa ikkunaremontissa sitten jo 70-vuotias eläkeläinen…

Alla uutta pintaa ja uutta Pihla -ikkunaa. Alakuvassa oikeanpuoleinen ikkuna keittiön ikkuna joka näkyy myös yläkuvassa ennen remonttia.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “Uudet vs vanhat ikkunat

 1. Jenna
  15.03.2015 klo 20:01

  Jopas oli typerästi tehty. Uretaanivaahto ei ole vanhaan taloon (=hengittävään rakenteeseen) sopiva materiaalivalinta, eikä myöskään lateksimaali. Toivottavasti uudet ikkunat ja uusi ulkomaali ei mädätä taloasi kovin pian.

 2. Tomi
  16.03.2015 klo 08:48

  Kiitos Jenna kommentista, mutta pelkosi lienee turha. Ulkomaali ei ole lateksimaalia tai muutakaan “mädättävää”. Maalivalintojen lisäksi ollaan hyvinkin noudatettu vanhan talon arvolle sopivia korjausrakentamisratkaisuja.

  Pintaan tuli puunsuojaa ja vinhaa sävytettynä.

Kommentointi suljettu.