Wehoputs lietepussin hinta – mistä löytyy halvin?

lietepussiEn muista, että missään olisi ollut hintavertailua tai puhetta lietepussien hinnoista. Minulle pussien hankinta taas liki ajankohtainen, joten kaivelin hintatietoja vähän netistä.

Alla suoraan hintoja netissä myytävistä lietepusseista ja jälleenmyyjistä. Tuotepakkaus sisältää WehoPuts lietepusseja 5 kpl.

Lista järjestyksessä halvimmasta kalleimpaan. Hinnat eivät sisällä toimitusta. Soittokierros paikallisiin LVI -liikkeisiin saattaisi tuottaa vielä halvempia hintoja.

No, sen enempää soittelematta tilasin taloon.comista pari pakettia pusseja – hinta 124 euroa toimituskulujen (9€) kanssa.

MUTTA, laittakaapa kommentoiden jos löytyy lisää hintatietoa vaikka netistä tai ihan muualta. Hintatietojen jakaminen ja vertailu kun on kuluttajan etu ja pitää hinnat kurissa (ts. ei osteta sieltä missä on kallista). Ja kuten näkyy jo tästä pienestäkin otoksesta / vertailusta – hullu ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa — siis tuon mitä Vallilan Rauta Oy pyytää ;)

Lue myös:

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

3 kommenttia kirjoitukseen “Wehoputs lietepussin hinta – mistä löytyy halvin?

 1. Vekke
  26.06.2014 klo 14:25

  Tuo Vallilanraudan hinta on kyllä aika asiallinen! :)

 2. Tomi
  27.06.2014 klo 12:31

  Aika huikea toimitus. Edellisiltana tilattu ja tänään tuodaan paketti kotiovelle. puoliltapäivin. Toimitusaika tilauksesta noin 1,5 päivää (sis. kaksi yötä).

  Ei voi kuin kehua tätä taloon.com asiakaskokemusta.

 3. pasi
  28.06.2014 klo 19:28

  Ei noita mistään halvalla saa. Kyllä toi yli 10eur per pussi on törkeä! Kauhea kate. Joku kun rupeisi myymään noita tai vastaavia järkevällä katteella niin markkinat olisi valmiina.

Kommentointi suljettu.