Jätevesiremonttiin kannattaa ryhtyä heti!

Turun Sanomien TS Koti muistutti taas jätevesiasioista. Aikaa on enää kaksi kesää laittaa omat jätevesiasiat lain vaatimalle tasolle. Järjestelmien pitää olla kunnossa 15.3.2016.

jätevesiremontti

TS Koti on koonnut kuluttajien TOP 10 -kysymykset yhteen ja niihin on vastannut vesiasiantuntija Jarkko Leka, joka työskentelee Valoniassa, Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskuksessa Turussa.

Tyypillisesti yhden perheen kiinteistökohtaisen jätevesijärjestelmän uudistaminen maksaa 5 000–10 000 euroa.

Jätevesiremontteja hidastaa remontin korkea hinta sekä kuluttajien epävarmuus asiassa. Lakia on jo kertaalleen rukattu ja takarajaa siirretty. Miten käy jatkossa kun takaraja tulee vastaan ja maassa on pitkin poikin yhä tuhansia – jopa kymmeniätuhansia – kiinteistöjä joissa jätevesiremontti tekemättä? Itse en jaksa uskoa, että maaliskuussa 2016 kaikkien jätevesiasiat olisivat kunnossa ja asetusten mukaisia.

Lue lisää TS Koti: Jätevesiremonttiin kannattaa ryhtyä pian

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Jätevesiremonttiin kannattaa ryhtyä heti!

  1. Vekke
    16.06.2014 klo 12:39

    Ei paljon tyhmempää lakia enää voi keksiä. Täysin käsittämätön määräys. Ymmärtäisin edes vähän jos koskisi vain uusia rakennuksia, mutta että koskee kaikkia vanhojakin esim 100 vuotta sitten rakennettuja.

    Paska laki nimensä mukaan!

Kommentointi suljettu.