Sivusto uudistui

Palvelimelle toukokuun alussa ilmaantuneen Eval Base64 viruksen myötä ylläpitomme innoistui päivittämään palvelinta isommalla kädellä. Uusiksi meni rauta, blogimoottori, kanta jne.

Samalla päivittelimme kaikki softat uusimpiin ja muokkasimme ulkoasua, kuten ehkä näkyy. Toivottavasti uusi look miellyttää silmäänne. Ulkoasun muutoksen myötä toivomme, että sivustoa olisi entistä helpompi lukea ja selailla.

Muutamat vanhasta sivustosta tutut ominaisuudet jouduimme ikävä kyllä jättämään pois. Esimerkiksi vieraskirjaa ei nyt ainakaan alkuun enää ole tarjolla koska ei-tuettua ja mahdollisesti bugista koodia emme halua käyttää. Mutta tuttu foorumi on edelleen voimissaan ja sitä voi jatkossa käyttää vieraskirjan sijaan. Edit 29.5.2014 klo 19:25: Foorumi toistaiseksi vain lukumoodissa ja uusia viestejä ei vastaanoteta spämmien takia. Tutkimme tilannetta josko korjattavissa. Edit 29.5.2014 klo 19:33: Foorumi taas käytössä. Ongelma korjattu.

Sivustoa viritellään edelleen ja viimeisiä säröjä hiotaan, joten pieniä korjauksia tulee tässä pikku hiljaa pitkin kevättä ja kesää… Esimerkiksi kieliasetuksissa vielä joidenkin ominaisuuksien osalta korjattavaa.

MYÖS OSOITE UUSIKSI

Sivustomme URL muuttui myös. Vanhaa domainia ei enää (ikävä kyllä) palveluntoimittajan toimesta ylläpidetä, joten nyt mennään sitten http://remonttireiska.tomstown.poweredbyclear.com/ osoitteella. Päivittäkääpä itsellenne.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)