10v

Remonttireiska -sivusto täyttää tänään kymmenen (10) vuotta! Siis K-Y-M-M-E-N-E-N. Eipä olisi uskonut, että tässä sitä ollaan nyt vuonna 2014 ollaan kun remonttia edellisessä asunnossa aprillipilana aloitin vuonna 2004.

Tuon jälkeen sivustolle on ilmestynyt lukematon määrä kirjoituksia [1931 kpl tätä kirjoittaessa] ja hyväksyttyjä kommentteja [1236 kpl]. Eri aiheen pääsivujakin löytyy 17 kpl. Erillisiä kävijöitäkin sivustolla vuosien saatossa ollut reilusti yli miljoona, samoin sivulatauksia.

Kymmenen vuoden aikana on myös otettu lukematon määrä valokuvia remonttien eri vaiheista. Ja edelleen jatkossakin koetetaan ottaa uusia enemmän ja vähemmän mielenkiintoisia otoksia omaksi ja muiden iloksi.


kuvassa talon pääsisustusarkkitehti lokakuussa 2005

Vuosi 2014 – ainakin kesä – mennee rakentamisessa pääasiassa pihan puolella (taas). Ehkä myös innostutaan uusimaan osa talon vanhan puolen ikkunoista ja ehkäpä jopa toinen puoli talosta saa uutta julkisivua… Mutta katsotaan mitä kevät ja kesä tuo tullessaan. Pysykäähän kanavalla.

Lue myös 9v

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “10v

Kommentointi suljettu.