Nordlux pylväsvalaisin

lonstrup nordlux

Asensin eilen meille pihalle lisää pylväsvalaisimia. Valinta osui tällä kertaa Lønstrup Nordlux pylväsvalaisimeen, jossa on E27 kanta lampulle ja kotelointiluokka IP44. Valaisin on profiililtaan aika samanlainen, mitä etupihalle aikanaan asennetut Cone pylväsvalaisimet.

Valaisimet tulivat tänä kesänä rakennetun grillialueelle ja kasvihuoneen edustalle. Valon tarve ei ole jatkuva, joten valojen ohjaus on ainakin aluksi tarkoitus hoitaa katkaisijoilla. Lampuiksi valikoituu varmasti taas LED tyyliin Philips MyVision LED valo arvoilla 250lm, 5W, 2700K, 25000h, warm white, joista on hyviä kokemuksia etupihan valoina.

Valaisimet näyttävät vielä vähän orvoilta, joten täytyy odotella rauhassa kasvien/kukkien kasvua. Etupihan valaisimet (kuvassa alla) alkavat olla jo osin liiankin piilossa runsaan kasvun seassa…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)