Säästä satasia lämmityksen ohjausjärjestelmällä

Fortum on tuonut markkinoille uuden ratkaisun, jonka avulla varaavalla vesikiertoisella sähkölämmityksellä tai öljylämmityksellä taloaan lämmittävät suomalaiset voivat pienentää lämmityskustannuksiaan jopa 15 %. Fortum Fiksu -ohjausyksikön avulla sähkölämmittäjä voi ohjata suuren vesisäiliön lämmityksen niille tunneille, jolloin sähkö on edullisinta. Öljylämmittäjän talossa ohjausyksikkö puolestaan kytkee lämmityksen hinnaltaan kulloinkin edullisemmalle energialle, joko öljylle tai sähkölle.

Suomessa on kymmeniä tuhansia taloja, joiden lämmitys hoidetaan suurella 2000 – 5000 litran sähkölämmitteisellä vesivaraajalla. Näissä talouksissa kannattaa ehdottomasti hyödyntää sähkön hinnan suuriakin vaihteluja vuorokauden aikana, myyntijohtaja Jukka Toivonen Fortumista kertoo.

Edellinen suora lainaus tänään Fortumin julkaisemasta lehdistötiedotteesta.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “Säästä satasia lämmityksen ohjausjärjestelmällä

  1. Ari
    12.07.2013 klo 08:26

    Mä en osta fortumilta mitään vaikka kuinka säästäis. Sellanen kusetusfirma!

  2. Hän
    03.01.2014 klo 19:45

    mitä se sulta on kusettanu?

Kommentointi suljettu.