Avant – tehokas vapaa-ajan kone

Vapaa-ajan hyötykäyttöön,

kuten Avantin slogan kuuluu. Avant 400-sarja on mitä mainioin kone. Kevyt, monipuolinen ja edullinen kone, siis sitä mitä monet ovat Avantilta odottaneet. Avant 400-sarja täyttää juuri nämä vaatimukset. Sillä pystyy tekemään kaikkia niitä töitä, joita isommatkin veljensä tekevät. Kuitenkin kevyemmin ja edullisemmin.

Puutarhan, pihojen sekä teiden hoito ja rakentaminen, pienet metsätyöt sekä talvella lumityöt ja hiekoitukset ovat töitä, joihin se on koulutettu. Se on mainio apulainen myös rakennuksilla ja remonteissa. Vain mielikuvitus asettaa rajoja käytölle. Avantista on taatusti sekä huvia että hyötyä yksityiskäytössäkin.

Allekirjoitan edellisen täysin – meillä ollut koneesta suunnatonta apua (iloa) etenkin viime aikoina viherrakentamisessa.

Ja tänään on muuten hyvä päivä kirjoittaa meidän vapaa-ajan koneesta, sillä koneelle tehtiin perushuoltoa – mittarissa 261 työtuntia. Eli ei muuta kuin kovaa ajoa viherrakentamisen merkeissä…

100 työtuntia tuli täyteen kesäkuun alussa 2011, eli työtunteja aika tasan kahdessa vuodessa kertyi 150 – 75 tuntia vuodessa – 6 tuntia 15 minuuttia kuukaudessa – päivää kohden keskimäärin siis 12,5 minuuttia. Marraskuun alussa 2010 Avantille tehtiin 50h huolto. Toisin sanoen viimeiset kaksisataa tuntia kesti ajaa vain 20 kuukautta – keskimäärin siis kymmenen tuntia kuukaudessa ja 20 minuuttia päivässä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)