Uusi sivu: Kasvihuone

kasvihuoneTein meidän Juliana -kasvihuoneelle uuden oman sivun kovaa kyytiä saapuvan kevään/kesän kunniaksi.

Saa nähdä tulisiko tuosta sivusta sivustomme uusi hitti kevään ja kesän kuluessa. Ajankohta ainakin aiheelle lienee otollinen. Nyt meidän luetuin -titteliä (viimeisen vuoden aikana luetuin) pitää hallussaan blogipostauksien osalta Terassin rakennusohjeita -kirjoitus ja erillisten sivujen osalta Leikkimökki -sivu. Molempia luettu/katsottu noin 30 kertaa/päivä viimeisen vuoden aikana.

Kasvihuone -sivulla on nyt yleistä infoa kasvihuoneesta ja sen kokoamisesta ja muutamia linkkejä aiheen tiimoilta. Sekä tietysti meidän omia kokemuksia kasvihuoneen kokoamisesta. Sivua tullaan päivittämään jatkossa myös mm. omilla käyttökokemuksilla.

Samalla loin “oman foorumin” kasvihuonekeskusteluille puutarhanhoito -osion alle.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)