Suunnittele piha -työkalu

Uuden puutarhasuunnitteluyökalun avulla viherpeukalot voivat vaivattomasti suunnitella oman pihansa viherkasveineen ja varusteineen. Hauska suunnittelutyökalu on käyttäjille ilmainen.

Uuden Piha ja Parveke -verkkotyökalun avulla asiakas voi puutarhasuunnittelunsa pohjaksi valita joko valmiin piha- tai parvekemallin ja määrittää itse halutun muodon ja mitat. Puutarhakasvien kasvuvyöhykkeen ja halutun väripreferenssin sekä toivotun kukinta-ajan perusteella työkalu ehdottaa asiakkaalle parhaiten sopivia kasveja. Lopputuloksena asiakas saa valitsemistaan kasveista ja varusteista ostoslistan. Verkkotyökalun on toteuttanut Hong Kong tavaratalot. Parveke- ja pihasuunnitelman lopullisissa tuotevalinnoissa auttavatkin puutarhaosastojen asiantuntijat.

Suunnittelutyökalu löytyy täältä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)