Seitsemästoista Wehoputs lietetyhjennys

Tänään olin oikeissa paskahomissa, sillä edellisestä Wehoputs -tyhjennyksestä oli ihan liikaa aikaa (edellinen tyhjennys 6 kuukautta, 1 viikko ja 6 päivää sitten). Ensi kertaa ei saa odottaa (unohtaa) yhtä pitkään – pussi oli ihan täynnä ja valunut ylikin jo…

No, eihän se täysi satsi sitten enää ole ollenkaan kevyttä työstää – etenkään näissä hangissa. Paska haisi ja soijaa pukkas, kuten Putouksessa todetaan. Nyt se oli sitä mitä no_author -nimimerkki aikanaan vuosia sitten kyselikin…

wehoputs

Kuvassa alla uusi tyhjennyspussi (siis kuva otettu tyhjennyksen jälkeen) ja konehuonetta. Tyhjennyspussi ja sen ympäristö oli ihan täynnä sitä itteään… Kivaa oli. No, uusiksi sitten joskus kun lumet sulaneet.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Seitsemästoista Wehoputs lietetyhjennys

Kommentointi suljettu.