Hommat vaiheessa ja syksy tulee jo

Alkaa olla taas se aika vuodesta kun alkaa ahistaa. Syksy on jo lähempänä kuin toivoisi mikä taas tarkoittaa huonoja kelejä raksamiehille ja illatkin alkavat olla valon takia (tai sen puutteen takia) ihan liian lyhyitä.

Täällä on nyt liikaa keskeneräisiä projekteja: Puuklapisavootta, uuden kasvimaan/kukkamaan pohjatyöt, sähkö (maakaapeli) kaivaminen kasvimaalle, muutaman uuden lampun kytkeminen/asentaminen talliin, wehoputs 2-vuotishuolto, tallin ovien maalaus, kasvihuoneen perustukset (tulossa), kasvihuoneen pystytys (tulossa)…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Hommat vaiheessa ja syksy tulee jo

  1. 08.09.2012 klo 15:57

    Jes, yksi ruksi seinään. Tallin valot asennettu ja kytketty.

Kommentointi suljettu.