Avant 210 kaivuri oli hetken rikki

Meillä hajosi Avant 210 kaivuri haudankaivuun yhteydessä. Keskellä peltoa, kuoppaa kaivaen. Hitsaus petti (katso kuvat) ja pääsi yllättämään – miten voi noin nätisti irrota? Kyllähän tuon pitäisi kestää – kaivamista. Siihenhän se on ostettu, ja tehty.

Aikani ihmettelin ja olin sitten yhteydessä valmistajaan. Pitivät vikaa kuvat nähtyään hitsausvikana ja lupasivat korjata asian. Tässä kohtaa on pakko taipua kiitoksiin ja kiittää hyvää palvelua. Lämmittää suuresti hyvä ja toimiva asiakaspalvelu, etenkin kun se tuntuu nykymaailman menossa olevan enemmän ja enemmän harvinaista. Pyrin suosimaan kotimaisia tuotteita ja yrityksiä, joissa palvelu pelaa. Ei voi taas muuta kuin suositella Avantia ja Avantin yhteistyökumppaneita – siellä ainakin yritetään pitää asiakaspalvelu arvossaan. Hienoa.

Mutta kuten sanottua, asiakaspalvelu oli kiitettävää niin valmistajan kuin huoltofirman osalta ja niinpä kaivurin viikon huoltoreissun jälkeen minulla oli jälleen ehjä ja toimiva kaivuri (kuvassa alla oikealla).

Rikkinäinen kuvissa ylhäällä vasemmalla ja alla.

Taas rokkaa ja kuoppaa syntyy!

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)