Suomen suosituimmat rakennusblogit: Villa Hedda

Käydään Cision julkaisemat Suomen suosituimmat rakennusblogit vielä kerran läpi blogi kerrallaan. Yhdeksäntenä ja viimeisenä vuorossa sijalla 1: Villa Hedda.

Villa Hedda -blogi sisältää kirjoituksia uudesta talosta ja sen sisustamisesta. Inspiraation lähteitä, elämän kauniita asioita – kuten kirjoittaja Mia asian määrittelee. Blogi on nettimaailmassa vielä varsin tuore, ensimmäinen kirjoitus kirjoitettu 2. maaliskuuta 2011. Toivotaan blogille yhtä pitkää ikää kuin meille – alku ainakin ollut varsin hyvä ja onnistunut.

Blogi ei osu minun makuuni täydellisesti, mutta sisältöä riittää etenkin sisustamisesta kiinnostuneille. Blogin värimaailma on pelkistetyn kaunis. Värimaailma päätelukuun sopiva ja silmäystävällinen. Fontin ehkä itse olisin valinnut toisin – nykyinen ei mielestäni paras tai luettavin. Kirjoituksia on paljon ja päästääntöisesti niitä on väritetty kuvin.Päivitystiheys kiitettävä.

Kirjoituksista löytyy arkistoa kuukausitasolla ja linkkilistaa viikon luetuimpiin (oikein hyvä!).

Hyvä ja tyylikäs kokonaisuus vaikkakin blogista ei ainakaan vielä tullut minun suosikkia tai päivittäistä lukukohdetta – sisustus/tyyli/design tjsp -blogia lähempänä minua kun ovat rakentaminen tai remontoiminen -blogit.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)