Suomen suosituimmat rakennusblogit: Koti Lahelaan

Käydään Cision julkaisemat Suomen suosituimmat rakennusblogit vielä kerran läpi blogi kerrallaan. Kahdeksantena vuorossa sijalla 2: Koti Lahelaan.

Koti Lahelaan -blogi kertoo syksyllä 2009 alkaneesta rakennusprojektista Tuusulaan. Ensimmäinen kirjoitus blogiin kirjattu marraskuussa 2009.

Blogin päivitystiheys kohtalainen ja kirjoituksia väritetty mukavasti kuvin ja kun blogin rakenne ja värimaailmakin hyvä niin mikäs siinä on mukavia juttuja lukea. Arkistoja löytyy mukavasti kuukausitasolla ja asiasanojen muodossa.

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen blogi, kaipaamaan jäin vain statistiikkaa tai listaa viimeisimmistä kommenteista tai suosituimmista kirjoituksista – ne kun yleensä ovat niitä mielenkiintoisimpia kirjoituksia blogissa kuin blogissa.

Kannattaa myös kurkata blogin vinkkiosiota. Hauskasti kirjoitettu.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “Suomen suosituimmat rakennusblogit: Koti Lahelaan

  1. 06.08.2012 klo 09:41

    Kiitos esittelystä!

    Pari huomiota:

    Lista viimeisistä kommenteista löytyy sivun vasemmasta laidasta. Sen alla on lista kuukauden luetuimmista jutuista. Siis ainakin silloin kun Blogger toimii. Joskus se saattaa olla vähän rikki, eikä kaikki osiot välttämättä näy oikein. Mutta kyllä ne siellä on.

    Toivomuksestasi lisäsin linkin StatCounterin tilastoihin; linkki löytyy heti laskurin alla olevasta pikku linkkilistasta.

  2. 09.08.2012 klo 08:56

    Kiitos Harri tarkennuksista.
    Oli mielenkiintoista tutkailla teidän kävijästatistiikkaa. Näyttää siltä, että teilläkin käy ihan kivasti kävijöitä päivittäin. Meillä on tässä kesäaikaan ollut unique visitors lukema 200-900 välillä /päivä. Meidän lukemia voi ihmetellä vaikka Oindex -palvelussa jonne linkki About -sivulla.

Kommentointi suljettu.