Suomen suosituimmat rakennusblogit: Taloja ja toiveita

Käydään Cision julkaisemat Suomen suosituimmat rakennusblogit vielä kerran läpi blogi kerrallaan. Seitsemäntenä vuorossa sijalla 3: Taloja ja toiveita.

Taloja ja toiveita -bloga kirjoittaa Johanna, josta tuli vuonna 2007 valmistuneen omakotitalon omistaja syyskuussa 2010. Ensimmäinen remonttiblogin merkintä on kirjattu maaliskuun 2011 alussa. Viime aikoina blogissa on keskitytty asuntomessuihin. Päivitystiheys ainakin asuntomessujen aikaan kiitettävää.

Sivustolla paljon (ja hyviä) kuvia. Eniten juttua riittää sisustamisesta ja rakentaminen tai remontoiminen jäänyt kirjoituksissa vähemmälle. Itse näen blogin enemmän juuri sisustusblogina, jolla varmasti riittää lukijoita.

Blogin rakenne ja ulkoasu luettava. Arkistoa löytyy kuukausitasolla ja aiheittain. Viimeisimmät kommentit tai kuumimmat keskustelunaiheet -listoja kaipaisin.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)