Maja puuhun

Pojille tuli joskus alkukesästä luvattua, että kun terassi ja portaat ovat valmiit niin sitten voidaan miettiä heidän kovasti toivomaa majaa puuhun. No, lauantaina kun viimeinen lauta oli ruuvattu kaiteisiin kiinni muisti poika heti kysyä majasta: “Aloitetaanko nyt sitten majan tekeminen?”

Pakkohan se sitten oli lunastaa lupaukset.


poikien majanrakennusurakka alkoi sunnuntaina 22.7. puiden kuorimisella

Tapaninpäivän myrskyn jäljiltä on tontilla riittävästi puurunkoa jota nyt hyödynnetään majan rakentamisessa. Sunnuntai aamupäivä kului mukavasti poikien kanssa kun itse kuskasin pojille runkoja ja pojat innokkaina kuorivat niitä.

maja

Pystytolpat kuorittu ja pystyssä. Tolppien alle sujautettiin laatat, jotka jääneet yli aiemmasta pihan kivetysremontista.

Homma jatkuu viimeistään ensi viikonloppuna…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)