Suomen suosituimmat rakennusblogit: Talo Värjölä

Käydään Cision julkaisemat Suomen suosituimmat rakennusblogit vielä kerran läpi blogi kerrallaan. Toisena vuorossa sijalla 8: Talo Värjölä. Meidän remonttireiska -blogihan oli sijalla yhdeksän.

Talo Värjölä -blogin passiivitalo valmistui kesäkuussa 2010 Nurmijärven Klaukkalaan. Blogissa on seurattu projektia alusta asti- ensimmäinen blogimerkintä 16. elokuuta 2009. Päivitystiheys viime aikoina ollut noin kirjoitus tai kaksi kuukaudessa. Aika verkkainen tahti siis. Kirjoitukset sisältävät mukavasti kuvia ja jopa liikkuvaa kuvaa, mutta toisaalta enemmänkin saisi olla.

Blogin rakenne ja ulkoasu luettava. Arkistosta löytyy vuosi- ja kuukausitasolla kirjoituksia. Plussaa on myös parhaat palat -lista. Miinusta taas antaisin siitä, että viimeisimpiä kommentteja tai palautteita vaikea löytää – ja sen takia myös kirjoituksia joissa käytäisiin vilkkainta keskustelua. Ja tietysti pikkuinen miinus siitä, että sisältä viimeiseltä puolelta vuodelta lähinnä sähkönkulutusta, mikä toistaalta on passiivitalojen osalta mielenkiintoista luettavaa.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)