Suomen suosituimmat rakennusblogit: Louhikoto

Käydään Cision julkaisemat Suomen suosituimmat rakennusblogit vielä kerran läpi blogi kerrallaan. Ensimmäisenä vuorossa sijalla 10: Louhikoto.

Louhikoto -blogi kertoo Kärkölään Lappilan kylään rakennettavasta passiivitalokriteerit täyttävästä omakotitalo -projektista. Ensimmäinen blogimerkintä on kirjattu 21. heinäkuuta 2010.

Päivitystiheys viime aikoina ollut noin kirjoitus kuukaudessa. Harvasta päivitystahdista ei voi plussapisteitä antaa, mutta runsaasta omien kuvien käytöstä sitten pitääkin antaa – kehuja siis. Itse ainakin ennemmin luen blogia ja kirjoituksia, joita on väritetty myös kuvin. Pelkkää tekstiä ei jaksa pitkään seurata.

Blogin rakenne tai layout ei sekään saa minulta suuria pisteitä. Arkistoa löytyy vain vuosi- ja kuukausitasolta. Viimeisimpiä kommentteja en löytänyt. Enkä esim. listaa suosituimmista, luetuimmista tai kommentoiduimmista kirjoituksista. Moisten listojen avulla kun yleensä löytyy onnistuneita postauksia tai asiapitoista keskustelua aiheesta.

Itse lisäisin Louhikotoon ensimmäisenä siis monipuolisemman kirjoitusten arkistoinnin ja paikan josta löytyy tuoremmat kommentit ja ehkä suosituimmat kirjoitukset.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)