Terassi kuukaudessa

Huhtikuun puolivälissä kirjoittelin terassisuunnitelmista ja tein myös kuvaa tulevasta. Valmistui aika nopeasti omien töiden yms. ohessa. Pohja- ja kaivuutyöt alkoivat toukokuun puolivälissä ja kesäkuun alkupuolella siirrettiin jo pihan pöytäryhmä terassille. Alla kasa kuvia työvaiheista.

terassi
Pihapiiri 13.4.2012, jolloin piirsin hahmotelman terassista (ks. alla).

piha
Kaivuutyöt aloitin 13.5.2012.

terassi
Pohjatyöt oli tehty 26.5.2012.

terassi
Runko oli valmis 5.6.2012.

terassi
Kansilankut oli asennettu 10.6.2012.

terassi
Terassi valmis 24.6.2012.

Aika tarkkaan sellainen siitä tuli mitä suunnittelinkin. Alla piirtämäni hahmotelma terassista ja yläpuolella valmista terassia. Itse olen aika tyytyväinen lopputulokseen – näyttää hyvältä ja tuntuu toimivalta.

terassi

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)