Avoimet puutarhat

Kiinnostaako viherrakentaminen, puutarhan kunnostus ja kasvimaan hoito jne. Elokuussa sinulla on mahdollisuus tutustua muiden puutarhoihin ja hakea vinkkiä omaan innotukseen Avoimet Puutarhat -päivänä.

Tulevan vuoden valtakunnallinen puutarhapäivä vietetään 19.8.2012 teemalla Avoimet Puutarhat. Teemapäivänä portit ovat avoinna satoihin puutarhoihin maassamme.

Onko puutarhasi mukana?

Pihasi tai puutarhasi ei tarvitse olla huippuhieno palkintopiha. Pääasia on, että koet sen itse esittelemisen arvoiseksi ja haluat jakaa kokemuksiasi muiden harrastajien kanssa. Haemme mukaan pieniä ja suuria kotipuutarhoja ja muita puutarhakohteita sekä maaseudulta että kaupungista. Voit olla kasvikeräilijä tai aivan tavallinen pihanomistaja, joka nauttii puutarhan rakentamisesta ja hoitamisesta. Toivomme mukaan myös kauppapuutarhoja ja julkisia puutarhakohteita jotka teemapäivänä avaavat porttinsa vierailijoille.

Kuulostiko kiinnostavalta? Lue lisää AVOIMETPUUTARHAT.fi

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Avoimet puutarhat

  1. 19.06.2012 klo 16:03

    Niin ja meidän puutarhaan pääsee kurkkaamaan täällä: http://puutarha.tomstown.poweredbyclear.com/

Kommentointi suljettu.