8v

Hurjaa. Todella hurjaa!

Siitä on sitten jo kahdeksan vuotta aikaa kun ensimmäinen postaus remonttireiska -blogiin tuupattiin… Ensimmäinen kirjoitus oli otsikolla lähtökohta. Vaikkakin kirjoitus oli sisällöltään aika köyhä niin silti se on ja oli ensimmäinen postaus. Siitä se ajatus sitten lähti…

Takana on vuosien lisäksi lukematon määrä kirjoituksia [1588 kpl tätä kirjoitettaessa] ja hyväksyttyjä kommentteja [814 kpl]. Eri aiheen pääsivuja löytyy 16 kpl ja 82 kategoriaa. Tagejakin kertynyt jo 473 kpl. Erillisiä kävijöitäkin sivustolla vuosien saatossa ollut liki miljoona. Sivulatauksiakin parisen miljoonaa…

Kahdeksan vuoden aikana on otettu myös lukematon määrä valokuvia remonttien eri vaiheista. Itselleni ehkä eniten tunteita tuova kuva on tämä, joka kuvaa hyvin silloista elämäntilannetta.

Vuosi 2012 – ainakin kesä – mennee rakentamisessa pääasiassa pihan puolella. Terassia tehdään ja lisäksi jatketaan viime vuonna aloitettua pihan ehostusta viherrakentamisen merkeissä. Viime vuonna aloiteltiin kaivuuhommat pihalla 18.4.2011, saa nähdä ollaanko taas yhtä ajoissa…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

3 kommenttia kirjoitukseen “8v

  1. Jokke
    20.04.2012 klo 21:41

    myöhäiset onnittelut

  2. 24.04.2012 klo 13:18

    Myöhäiset kiitokset onnitteluista.

Kommentointi suljettu.