Stihl MS 192 CE

Tapaninpäivän myrskyn jälkien siivoaminen pisti minutkin moottorisahakaupoille. Halusin metsään raivausavuksi jonkun kevyemmän vaihtoehdon. Omat moottorisahat kun painavat 4,8 ja 5,5 kg.

Aikani nettiä selattuani löysin etsimäni: Stihl MS 192 CE, joka on STIHLin kevyin moottorisaha! Varustettu mm. ErgoStart -kevytkäynnistyksellä ja todella tehokkaalla tärinänvaimennuksella. Soveltuu erinomaisesti polttopuiden sahaukseen, rakennustöihin sekä puiden kaatoon. Tehoa 1,8kW ja painoa vaivaiset 3,3 kg!

stihl ms 192 ce

Ensituntuma koneesta on erinomainen. Kierroksia riittää isommankin rungon sahaamiseen, mutta moottorisahan ominta aluetta on raivaushommat. Kevyt kone nopeuttaa ja helpottaa urakkaa etenkin jos ja kun joutuu käyttämään sahaa myös suorilla käsillä yläilmoissa tai pitkiä aikoja pään yläpuolella.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 9 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Stihl MS 192 CE

Kommentointi suljettu.