MyPool suodatin sateelta suojaan

Näpräsin tuossa viikonloppuna meidän kylpyhuljun suodattimelle “sateelta suojaan” katoksen. Oli oikeastaan aika hauskaa puuhastella. Lähtöajatuksena oli, että saadaan suodatin katseilta ja sateelta suojaan. Sen suurempia suunnitelmia ei ollut. Sitten katsottiin mitä puutavaraa hyllystä löytyi – onneksi jotain sentään löytyi.

Aamulla aloittaessa ei ollut hajuakaan millainen siitä tulisi, mutta oikeastaan tuo “ilman mitään suunnitelmia” timpuroiminen on aika kivaa ja rentouttavaa… Siitä se sitten pikkuhiljaa alkoi muodostua, lauta kerrallaan. Ja muodostuihan siitä lopulta ihan kelpo sadesuoja lopulta vaikka moni laudanpätkä oli lopulta liian lyhyt ja piti jatkaa. Lopputulos kuitenkin ajaa asiansa ja nyt kelpaa taas kylpeä…

Katso kuvia eri vaiheista alla.


kuvassa suodattimen paluuletku altaaseen


hyvässä vauhdissa jo olen. etutolpat oli jotain vanhoja pätkiä ilm. terassirojektista. pitihän niitä sitten jatkaakin ;)


aavistus valmiimpaa


ovi ja kansi aukeaa saranoilla ja helpottaa huseeraamista.


ready.


tässä sivulta. paluuletku menee nätisti läpi lautojen alle piiloon.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “MyPool suodatin sateelta suojaan

 1. Anonymous
  18.04.2012 klo 21:29

  Hei!
  Ihanaa kun joku näin jakaa kokemuksiaan ja vielä kuvien kanssa.
  Tästä on hyvä ottaa oppia kun omaa alkaa rakentamaan. Kylläkin enempi uinti/kastautumis tarkoitukseen kuin lämmittelyyn.
  Jätitkö veden huljuun talveksi vai ..?
  Käytätkö puhdistusaineitakin vai pelkkää suodatusta? t.

 2. 19.04.2012 klo 14:07

  Ei olla pidetty vettä huljussa läpi talven. Talvella käytetty kyllä, mutta kylpemisen jälkeen päästetty vesi pois. Talvi vaatisi erillisen lämmittimen tai lämmittämistä, sillä pakkanen rikkoo helposti putkia / kaminan jos vesi pääsee jäätymään.

  Pääsääntöisesti meille on riittänyt pelkkä suodatus. Toistaiseksi ei ole ainakaan meidän käytössä ollut tarvetta turvautua puhdistusaineisiin.

Kommentointi suljettu.