Kahdestoista Wehoputs lietetyhjennys

Tyhjensin tänään WehoPutsin lietteestä. Nyt siinä olikin tavallista enemmän hommaa. Piti nimittäin kaivaa laite näkyviin tuolta hangesta. No ei homma nyt megasuuri ollut, lumitöineen ehkä sellaiset 15 minuuttia ;)

Tyhjennysastia oli noin puoliksi täynnä ja tavara hyvin kiinteää ja helposti tyhjennettävissä. Edellinen tyhjennys oli 10.10.2010, siis reilut neljä kuukautta sitten. Nyt otin ylös myös kompuratunnit, josko niitä seurasi jatkossa niin pystyisi tuota tyhjennystarvetta arvioimaan paremmin niiden perusteella. Tein 2v-huollon myös tuolloin 10.10.2010 ja silloin nollasin tunnit. Nyt mittarissa oli 2910 tuntia. Hälytyshän tulee 15 000 tunnin kohdalla.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

3 kommenttia kirjoitukseen “Kahdestoista Wehoputs lietetyhjennys

 1. Jouni
  24.02.2011 klo 16:35

  Moi
  Onneksi olkoon! Pitkä pussin vaihtoväli.
  Meillä kori tulee nykyään täyteen jo kolmessa viikossa, vaikka kompuratuntien perusteella puhdistamo toimii samaan tahtiin. Aiemmin meilläkin pussinvaihtoväli kuukausia, mutta jostain kumman syystä ei enää varsinkaan talvella.
  Olisi kiva tietää, mitä astian- ja pyykinpesuaineita teillä on käytössä?

 2. 24.02.2011 klo 20:34

  Pesukoneessa käytetään onxon pesupussia ( http://www.onxon.fi ) ja hyvin vähäisessä määrin pesuainetta (zeoliititonta). Zeoliitista on aiemminkin tällä sivustolla keskusteltu mahdollisena pussin “tukkijana” keskusteltu. Linkitän keskustelun tähän myöhemmin jahka löydän sen.

  Astianpesukoneessa käytetään mitä sattuu tiskiainetabletteja.

 3. 24.02.2011 klo 21:18

  Tämän keskusteluketjun loppupuolella oli ainakin juttua zeoliitista. Kannanttaa kurkata.

  http://remonttireiska.tomstown.poweredbyclear.com/foorumi/?vasthtmlaction=viewtopic&t=16.1

  Ja kerro toki jos koetat niin auttoiko. Kokemukset ja uudet näkemykset kun on meidän kaikkien WehoPuts -omistajien etu.

Kommentointi suljettu.