Ecolight Solar Garden Light

Tilasin tänään Ecolight Solar Garden Light lamppuja (2kpl) verkkokauppa.comista. Ihan vaan kokeilun ja mielenkiinnon vuoksi. Pitäähän näitä uusia juttuja nyt jonkun testatakin! Kyllä kai meidän pihalta joku paikka noille löytyy… Eikä tuo ollut hinnalla pilattu kun suoraan Ahvenanmaalta tilasin – kaksi lamppua 5,4 eur ja alv 0%.

Palaan tuotteeseen jahka toimitus on saapunut ja tuote testattu. Lieneekö ihan lelu? No, mutta ei tuomita vielä.

Tuoteseloste myyjän sivuilla:

Ecolight Solar Garden Light – kaksi pihavaloa aurinkokennolla: Valoa pihalle, polulle tai vaikkapa kukkaruukkuihin! Ecolight Solar on kätevä tapa saada valo paikkaan johon ei tule sähköä. Paketissa kaksi aurinkokennolla toimivaa pihavaloa. Säänkestävä rakenne. Kytkeytyy automaattisesti päälle pimeällä ja toimii jopa 8 tuntia yhdellä latauksella. Kaksi valoa paketissa. Hinta sis. kuljetuksen.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

5 kommenttia kirjoitukseen “Ecolight Solar Garden Light

  1. 19.08.2010 klo 21:51

    itekkin tilasin maanantaina ja tänään tuli postissa.
    ei voi muuta sanoa kuin…

    VITUNMOISTA HUIJAUSTA!!!

    kuvista joita verkkokaupan sivuilla on, saa mielikuvan että ovat ainakin metrin mittaisia tolppia ja tehokkaita valaisimia. Ja paskat, ovat 15cm korkeita miniatyyri leluja ja toimituskin tapahtui 3cm paksussa pahvilootassa suoraan postilaatikkoon.

    toki halpa hinta pisti jo etukäteen mietityttämään että pakko olla paskaa kun miten muuten voivat olla noin halpoja mutta kyllä nyt kuluttajaa kusetettiin ja rankasti.

  2. 20.08.2010 klo 08:28

    Itse en ainakaan tuolla hinnalla ihmeitä odota. Mutta katson nyt ennen kuin kommentoin enempää.

    Ja kun kyse postimyynnistä, niin tuonhan voi palauttaa surutta vielä vaikka 2vkon päästä toimituksesta. Toki hinta niin pieni, ettei taida jaksaa…

  3. Arska
    20.08.2010 klo 09:28

    Mitä voi odottaa, jos lamppu maksaa 2.70€ / kpl?
    Kamalaa huijausta ja kusetusta? Eiköhän hinta ja laatu ole aika suoraan verrannollisia…

  4. 20.08.2010 klo 13:01

    on tässä mielestäni hieman huijauksen makua jos tuoteselosteessa ei ole mitään mittoja mainittu ja kuviakin on manipuloitu niin että näyttävät nurmikolle aseteltuina siltä että ovat reilusti kukkapuskia kookkaampia.
    hinta jo kyllä kertoo että mistään kovin laadukkaasta tuotteesta ei voi olla kyse mutta kun markkinoilla on kuitenkin monia muita vastaavia aurinkokenno valaisimia yhtä halpaan hintaan jotka ovat paljon isompia kuin nuo ja toimivat kuitenkin.

    kuluttajavirastokin edellyttää että tuoteselosteeseen pitäisi aina merkitä jos tuote ei vastaa kuvaa tai tuote saattaa poiketa ilmoitetusta.

Kommentointi suljettu.