Ulkosuihku

Nyt kun meidän kylpyhulju ja pihasauna on ready niin ajattelin, että ulkosuihku – tai pihasuihku – voisi olla kiva lisä ja toisi vähän lisää luksusta kesällä saunomiseen/kylpemiseen.

Sunny 40 –ulkosuihku voisi olla meille sopiva ratkaisu. Se antaa puhtaalla aurinkoenergialla noin 20 minuutin pituisen miellyttävän lämpöisen suihkun. Suihkun lämmityksestä huolehtii aurinkoenergialla toimiva lämminvesivaraaja. Ulkosuihku sijoitetaan pihan aurinkoisimpaan kohtaan ja kytketään suoraan puutarhaletkuun. Suihkussa on sisäänrakennettu sekoitusjärjestelmä, jolla voit helposti säätää suihkuvetesi sopivan lämpöiseksi. Mukana myös näppärä jalkasuihku.

Meille tuo sopisi kylpyhuljyn kylkeen samalle terassille. Suihku helpottaisi todennäköisesti myös kylpyhuljun veden pitämistä puhtaana. Ainoastaan epäröin, että miten auringonvaloa tuohon riittää lämmittämään vettä – terassi kun on varjossa kun aurinko lämmittää kuumimmillaan.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)