Rautian työohjeet

Aivan mainio sivu kirjata muistiin.

Rautian työohjeet: Tee se itse! Rautian työohjeilla rakentaminen ja kunnostaminen onnistuu harrastelijaltakin. Ohjeet ovat selailtavana nettiselaimella, joten voit kätevästi tulostaa ne itsellesi ja ottaa mukaan työmaalle.

Ohjeiden lista on muuten pitkä:

Homevaurioiden korjaaminen. Märkätilat. Lisälämmöneristäminen. Energiamerkki. Energiatehokas rakennus ja energiatodistus. Ohjeet energiatehokkuuden parantamiseen. Pientalon energiatehokkuuden parantaminen. Kattolaattakatteen asennus. Liimapuulevyn ja niihin sopivien profiilien käyttö. Muovisen sadevesijärjestelmän asentaminen. Pelti- ja huopakaton maalaaminen. Puisten ulko-ovien käsittely. Puisten ulkoseinien maalaaminen. Puuliitokset naulauslevytuotteilla. Puuliitoksien tekeminen. Saunan eristys ja panelointi. Sokkelin vedeneristys. Tiivissaumakatteen asennus. Ulko-ovien asennus ja hoito. Ulkoseinien käsittely puunsuojalla. Homevaurioiden korjaaminen omakotitalossa. Sauna-Satu eristysratkaisu. Huonekalujen käsittely. Laatoitusohjeet seinät – lattiat. Lasikuitutapetin asennus. Lautalattian asennus. Muovimaton asennus. Non-Woven tapetin asennus. Panelointi. Puisten sisäovien käsittely. Sisäkattojen käsittely. Sisäseinien käsittely. Tapetointi. Tasoitustapetin asennus. Karusellin asennus kulmakaappiin. Patavaunun asennus. Säilytystilojen valinta. Tiskipöydän vaihto. Kylpyhuoneen sähköasennusten uusiminen. Laiturin rakentaminen. Pergolan rakentaminen. Pihagrillin rakentaminen. Pihakalusteiden, laiturien ja lipputankojen käsittely. Pihalaattojen asentaminen. Pihan puuportaiden rakentaminen. Ponttoonilaituri kelluviin vesiin. Puulattia terassille ja patiolle. Tee itse Terassi.

Ja linkki ohjeisiin – Rautian työohjeet: Tee se itse! Rautian työohjeilla rakentaminen ja kunnostaminen onnistuu harrastelijaltakin. Ohjeet ovat selailtavana nettiselaimella, joten voit kätevästi tulostaa ne itsellesi ja ottaa mukaan työmaalle. Tarvitset selailuun Adoben Flash Playerin.

Katso myös asennusvideot.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)