Designers Guild ja Living Walls -tapettia

Hain eilen emännän tilaamat tapetit Maricken Shopista. Tapetti lienee jotain design -tuotetta ja laatua sillä hinta oli hurja, etenkin jos verrataan päivää aiemmin ostettuun tapettiin. Marickenista mukaan lähti kuvassa ylempänä olevat mintun väriset Designers Guild -tapettirullat. Yläkerran aulasta (lasten leikkimaasta) tullee mahtava – ainakaan esteenä ei ole mielikuvitus tai materiaali.

Alempi Living Walls -tapettirulla ostettiin K-Raudasta tarjoushintaan (17 eur/rulla -50%). Hinta on ihan passeli isännän työhuoneen tapeteista sillä onhan tuo hinta liki pilkkahinta Maricken -tapetteihin – rullien hintaero lähes kymmenkertainen…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

3 kommenttia kirjoitukseen “Designers Guild ja Living Walls -tapettia

  1. 27.03.2010 klo 20:54

    You have put a link to http://www.livingwalls.com but it is not a good link because I am a furniture store and I don’t make this wallpaper! Please fix the link.

  2. 28.03.2010 klo 11:59

    Hi Alison,
    Link removed.

Kommentointi suljettu.