Mukaan Huvila&Huussi ohjelmaan

Näköjään Nelosen Huvila&Huussi -ohjelma hakee ohjelmaan kohteita kesälle 2010. Meidän pihasauna kaipaisi ehostusta ja sinne saisi tulla rempparyhmä häärimään. Kirjoitinkin meidän visioista jo viime syksynä otsikolla Puusaunaan uutta ilmettä?

Ajatuksissa on ollut ehostaa saunarakennusta ensi kesänä, mutta kun tällä isännällä on täysin into lopussa – siis remontti-into. Ai että, sen kun vaan sanoisi jollekin toiveet ja se joku tekisi… Mutta ei taida meidän kohde täyttää ohjelman kriteereitä. Ei taida, ei sitten millään…

Ja sitä paitsi: Loppupeleissä se “joku” edes taida kovin ahkera olla – meillä töissäkin joku tekee aina jotain, mutta sen “jokun” tekemistä hommista ei tule ikinä valmista.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “Mukaan Huvila&Huussi ohjelmaan

  1. 25.02.2010 klo 10:50

    Minua ei kyllä saisi kirveelläkään osallistumaan mihinkään TV:n reality-sarjaan. Ihmettelen aina sitä, miten suomalaiset suostuvat mihin tahansa, kunhan pääsevät televisioon :-)

  2. 25.02.2010 klo 11:06

    Mutta onko tämä ns. perinteistä realityä. Huvila&Huussi sarjassahan pääosissa on remontoitavat kohteet – ei kohteiden omistajat. Remonttikohteiden omistajia isommassa roolissa ovat myös ohjelman tekijät/juontajat.

    Enkä itse pitäisi ollenkaan mahdottomana ajatuksena sitä, että joku tulee, suunnittelee ja tekee – alusta loppuun. Ja siinä sivussa itse saisi vain olla ja nauttia kesästä. Toki ymmärtääkseni kustannuksiin osallistuvien tahojen on myös pakko osallistua. Ja ilm. pakko myös oma naama myydä pienelle tv-näkyvyydelle.

Kommentointi suljettu.