Vuoden energiaperhe

Tähän kisaan olisin itsekin voinut osallistua.

Vattenfall järjestää vuonna 2010 ensimmäistä kertaa Vuoden Energiaperhe -kisan. Asiantuntijaraati valitsi yli 500 hakijan joukosta kisaan kolme taloutta, jotka pääsevät hyödyntämään yksilöllistä energianeuvontaa ja tarkkoja energiankulutusmittauksia koko vuoden ajan. Mukana kisassa ovat hämeenlinnalaiset Horilat, Reimanit Viialasta sekä Mari Rintala Nokialta. Mittaamme perheiden kuluttamaa energiaa 18.1. – 31.12.2010.

Itseäni kiinnostaa noista eniten Koti Reiman, jossa on sähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu – kuten meilläkin. Btw, koti Reiman kokonaiskulutuksessa maximit on ollut tähän mennessä 9,26 kWh – häviävät siinä meille [kirjoitinhan tuossa tammikuussa, että meidän hetkellinen maximi on ollut 13,69 kWh]. Harmittaa, ettei sivuilta löydy tarkkaa tietoa esim. talon koosta – sehän vaikuttaa oleellisesti esim. lämmityskustannuksiin.

Meidän sähkönkulutuksesta voit lukea lisää täällä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Vuoden energiaperhe

Kommentointi suljettu.