Hyvä ja edullinen kylpytynnyri / palju?

Onko sellaisia edes – siis hyvää ja edullista kylpytynnyriä? SpaDealersin sivuilla oli Kylpytynnyrin valitseminen -artikkeli, jossa tietysti kehuttiin lämpöpuun erinomaisuutta. Toisin sanoen hyvää siis. Mutta ko. tapauksessa valinta ei olisi kovin edullinen.

Ensimmäinen kysymys: Millaisia kokemuksia ihmisillä on – onko nuo puiset kylpytynnyrit toimivia ja sään kestäviä. Vai pitäisikö ajatella lasikuitu tms. sisäpinnalla olevia kylpytynnyreitä? Tai jopa rosteri- / teräskylpytynnyri?

Toinen kysymys: Kannattaako tehdä itse – esim. edullisemmalla hankittu kotinikkarin kylpytynnyri? Vai onko hintaero lopulta niin pieni, ettei maksa vaivaa…

Aiheesta ottaisin mielelläni vastaan käyttökokemuksia yms.  kommentteina tähän kirjoitukseen. Ja/tai aiheesta voi keskustella lisää myös kylpytynnyri -foorumissa.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)