Vuotovesialusta 45cm Muovia

Ostin tänään (vihdoin) meidän keittiöön astianpesukoneen alle vuotovesialustan. Taisin ostaessa kysellä vuotoallasta, mutta nimihän on vuotovesialusta – tai niin ainakin kuitissa sanotaan.

Ovh-hinta muuten oli 40 euroa, mutta sen enempiä tinkimättä hinta putosi käteislähetettä kirjoittaessa 25 euroon. Kotimatkalla aloin miettiä, että on ihan kohtuulliset katteet LVI -tuotteilla kun hinta putoaa laskua kirjoittaessa – huom! ilman pyyntöä tai tinkimistä – 37 prosenttia.

Kotona mietin, että olenpa minä aika veijari kun tuostakin olisin maksanut vaan sen mitä myyjä pyytää – ilman tinkimistä. Toisaalta, eihän minulla ollut hajuakaan mitä tuollainen oikeasti kuuluisi maksaa…

Kuvassa nuorempi isäntä mukana asennushommissa!

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Vuotovesialusta 45cm Muovia

Kommentointi suljettu.