5v

Siitä on tänään kulunut viisi vuotta (!) kun tämän remonttireiska -blogin ensimmäinen kirjoitus lähtökohta kirjoitettiin.

Takana on vuosien lisäksi lukematon määrä kirjoituksia [1092kpl tätä kirjoitettaessa] ja hyväksyttyjä kommentteja [424kpl]. Rajapyykin saavuttamisesta huolimatta jatkamme eteenpäin – ainakin toistaiseksi – samoilla eväillä (ja työkaluilla).

Juhlan kunniaksi kaivetaan kuitenkin arkiston syövereistä kolme ikimuistoista hetkeä, joiden muistelu vieläkin nostaa allekirjoittaneen karvat pystyyn:

Jos on siis paljon tehty niin paljon on myös koettu ja kasvettu tämän sivuston viisivuotistaipaleen aikana… Rakennusluvan kanssa samoihin aikoihin taloon tullut nuorempi isäntäkin on jo kasvanut isoksi pikkupojaksi.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “5v

 1. volvo MAN
  03.04.2009 klo 23:17

  Onnea nyt sit niin kamalasti ; ))
  Koska sauna lämpiää?? voitais juhlia tätä merkittävää tapahtumaa IT mailmassa… Mää tarjoan pyyhkeet jos sä juomat ja syömiset.
  Niin sillä ehdolla, että haet mut himasta ettei tarvi autoa teitiin ranchille jättää. Pissapojan nesteet tuon tuliaisiksi : ))

 2. 04.04.2009 klo 19:10

  Saunahan on koko ajan lämmin ;)

  Juhlitaan tätä ja muita rajapyykkejä sitten kesällä auringossa ja voin tarjota juomiset, ehkä muutakin kuin vettä. Nyt kurakellissä on surkeaa bilettää…

Kommentointi suljettu.